Friday, April 23, 2010

Testing~ Aku sedang memblog!!



Ahaks!! memang xcaye a..ak sedang menulis blog.. Dulu pon memang ade blogging, tp kat friendster (FS) a..skarang sape je yg gne FS.. Itu pon sbb memang class yg aku amek tu kne bwat blog.. Kalo x, memang haraam~







Oleh kerana ini ala2 testing dan xtau nak bwat ape, so~ak tulis je la kan.. ak keje kt company kecik, tapi ok. Umo pon mude lagi. (atau, perasaan muda) Hidup dgn gembira (walaupun tidak lah kerap sangat gembira kn).. mane ade orang yang sempurna..







Aku sebenarnya tidak lah faham sangat ape itu konsep blog ni, adakah umpama diari perbadi?? Tapi, kalau diari, orang tak boleh baca (umpama biarlah rahsia).. Jadi, ak rasa blog ni mcm tempat berkongsi.. Dah name pon kt internet.. Memang sharing is caring.. Ahaks!! Gitu plak~




Haha~ udeh le..nnti la pulak tulis lagi~ nak pegi carik barang2 yang ade sale!!

2 comments:

faizul heder said...

blog ini merupakan tempat luahan perasaan kerana bukan semua org boleh mendengar luahan kita jadi ianya membuatkan kita lebih tertekan. Jadi penggunaan blog ini sedikit sebanyak dapat mengurangkan masalah tekanan perasan.

Blog juga boleh dijadikan sebagai diari. Seperti contoh blogspot mempunyai option untuk memaparkan blog kita pada sesetengah orang sahaja.

farapink said...

haha...buleh ke camtu??

Post a Comment



Ahaks!! memang xcaye a..ak sedang menulis blog.. Dulu pon memang ade blogging, tp kat friendster (FS) a..skarang sape je yg gne FS.. Itu pon sbb memang class yg aku amek tu kne bwat blog.. Kalo x, memang haraam~







Oleh kerana ini ala2 testing dan xtau nak bwat ape, so~ak tulis je la kan.. ak keje kt company kecik, tapi ok. Umo pon mude lagi. (atau, perasaan muda) Hidup dgn gembira (walaupun tidak lah kerap sangat gembira kn).. mane ade orang yang sempurna..







Aku sebenarnya tidak lah faham sangat ape itu konsep blog ni, adakah umpama diari perbadi?? Tapi, kalau diari, orang tak boleh baca (umpama biarlah rahsia).. Jadi, ak rasa blog ni mcm tempat berkongsi.. Dah name pon kt internet.. Memang sharing is caring.. Ahaks!! Gitu plak~




Haha~ udeh le..nnti la pulak tulis lagi~ nak pegi carik barang2 yang ade sale!!

2 comments:

faizul heder said...

blog ini merupakan tempat luahan perasaan kerana bukan semua org boleh mendengar luahan kita jadi ianya membuatkan kita lebih tertekan. Jadi penggunaan blog ini sedikit sebanyak dapat mengurangkan masalah tekanan perasan.

Blog juga boleh dijadikan sebagai diari. Seperti contoh blogspot mempunyai option untuk memaparkan blog kita pada sesetengah orang sahaja.

farapink said...

haha...buleh ke camtu??

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space