Wednesday, January 4, 2012

Im now a girl with glass.


*mcm chekgu chekgi x?*


Salam,

Takat pakai glass pun nak kecoh satu alam!

Huh!! Xkire.. nak bgtau jugak. Helloo~ im now wearing glass utk outdoor. Al-kisah, ai xbuleh kena matahari terik malas. Al-maklum keturunan Cullen, nnti berbelian badan, muka, kaki sume lah!

Pehh!



Utk yang sama nasib dengan saya: mata sakit dan pedih yg teramat sangat bila ber-outdoor, kemudian pening dan mual2.. anda berkemungkinan kne pkai spec cam ai pkai nih.. Spec nih akan tukar warna gelap (bajet cm orang buta sekejap) bile kena cahaya matahari.



Seyes x fun pkai spec. xnampak mata yg cun, yang pastu xdpt nak show off bulu mata palsu dan kening palsu. huh!

2 comments:

ralphrazaq said...

sy pun rabun gak...spec kte lebih kurang same je hehe

farapink said...

hahaha.. spec fara gile the smallest.. sbb muke kecik.. kemain susa nk pilih..

Post a Comment


*mcm chekgu chekgi x?*


Salam,

Takat pakai glass pun nak kecoh satu alam!

Huh!! Xkire.. nak bgtau jugak. Helloo~ im now wearing glass utk outdoor. Al-kisah, ai xbuleh kena matahari terik malas. Al-maklum keturunan Cullen, nnti berbelian badan, muka, kaki sume lah!

Pehh!



Utk yang sama nasib dengan saya: mata sakit dan pedih yg teramat sangat bila ber-outdoor, kemudian pening dan mual2.. anda berkemungkinan kne pkai spec cam ai pkai nih.. Spec nih akan tukar warna gelap (bajet cm orang buta sekejap) bile kena cahaya matahari.



Seyes x fun pkai spec. xnampak mata yg cun, yang pastu xdpt nak show off bulu mata palsu dan kening palsu. huh!

2 comments:

ralphrazaq said...

sy pun rabun gak...spec kte lebih kurang same je hehe

farapink said...

hahaha.. spec fara gile the smallest.. sbb muke kecik.. kemain susa nk pilih..

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space