Friday, July 13, 2012

Let's sew! beading.


nih jahitan yg ku siap buat sambil tengok desperate housewives semalam.


Assalamualaikum,

Dok servey harga baju nikah + kawen.
Apsal dok mahei kemain tah!

Konon ade beading ++ ces, ai buleh buat jugak.
Cuma x feel a kne jaet baju nikah, kawen sndri.
Perasaan dalaman yg tak tentu halanya.
Sambil dok lapar kek yang xtentu hala sebab kek yg abg tunang beli utk hantaran dah abes.

Maka, bila malam2 dan petang2, xde ape nak kunyah, buhsan betul lah!
Sape sangka badan ku yg kerempeng nih banyak makan.

huh.

dah dan2 nak tengok desperate housewives, 
tapi taknak rasa bersalah tengok cerita, tapi tangan xbuat pape.

Maka, carik lah baju mak baru siapkan.
Ak pun jaet beading. 2-3 episode je dah xsiap. 
setengah hari pun xsampai lah!

Basic jaet beading nih:
1) kena tahu pegang jarum,
2) nampak lubang jarum ngan lubang beads tuh
3) reti jaet jelujur (alah, yg jaet terus tu je).
4) reti matikan benang.

Hah. apsal korang nih nak charge beriban nak buat selai baju!
haishhh..seyes bengang nih.
Nak kata modal banyak pun idoknye.
Toksah dok membohong.

Heh, dah la.
Yang penting baju ai lawa. nak pakai dating besok.
Babai.

3 comments:

ainulaqma said...

sokong sgt!!!
Kite pon blaja wt beading nie.. senang jeeee :))

farapink said...

tau xpe.. xtau la apsal nk charge mahal sgt~

Ramadhani Hijabs said...

Biasala tu ...konon put more effort la masa nak siapkan beading! hahaha cettttttt

Post a Comment


nih jahitan yg ku siap buat sambil tengok desperate housewives semalam.


Assalamualaikum,

Dok servey harga baju nikah + kawen.
Apsal dok mahei kemain tah!

Konon ade beading ++ ces, ai buleh buat jugak.
Cuma x feel a kne jaet baju nikah, kawen sndri.
Perasaan dalaman yg tak tentu halanya.
Sambil dok lapar kek yang xtentu hala sebab kek yg abg tunang beli utk hantaran dah abes.

Maka, bila malam2 dan petang2, xde ape nak kunyah, buhsan betul lah!
Sape sangka badan ku yg kerempeng nih banyak makan.

huh.

dah dan2 nak tengok desperate housewives, 
tapi taknak rasa bersalah tengok cerita, tapi tangan xbuat pape.

Maka, carik lah baju mak baru siapkan.
Ak pun jaet beading. 2-3 episode je dah xsiap. 
setengah hari pun xsampai lah!

Basic jaet beading nih:
1) kena tahu pegang jarum,
2) nampak lubang jarum ngan lubang beads tuh
3) reti jaet jelujur (alah, yg jaet terus tu je).
4) reti matikan benang.

Hah. apsal korang nih nak charge beriban nak buat selai baju!
haishhh..seyes bengang nih.
Nak kata modal banyak pun idoknye.
Toksah dok membohong.

Heh, dah la.
Yang penting baju ai lawa. nak pakai dating besok.
Babai.

3 comments:

ainulaqma said...

sokong sgt!!!
Kite pon blaja wt beading nie.. senang jeeee :))

farapink said...

tau xpe.. xtau la apsal nk charge mahal sgt~

Ramadhani Hijabs said...

Biasala tu ...konon put more effort la masa nak siapkan beading! hahaha cettttttt

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space