Tuesday, March 29, 2011

Lesen penuh sudah!!

Muahhaaa~ gile a.. hari ni dapat lesen penoh ooo!!

Gile a.. sungguh tak ku sangka, akhirnya, dapat gak.. mule2 cm cuak takot la xdapat full lesen akibat sejarah eksiden beberapa kali dalam setahon. Seyes xmo eksiden lagik!

Hahha!! saya adalah sangat happy. Tabik spring pada perkhidmatan JPJ Wangsa Maju.. gile cepat servis. Rasenye, ak carik parking lagi lama dari tempoh duduk kat dalam tuh~

Tara~

Lesen baru~ woooot!!

Tapi akak ni agaknye bagi diskaun hebat kat ak.. sebabnye, rm30 je utk 2 taon. Bukan ke setaon rm30? Ak tadi dah bagi rm60, pastu die pulangkan duet ak.. xde la pulak nak check lesen tu, tarikh mati bile.. sebab dah eksited sangat~

Tengok2 kat umah:
Tempoh: 30/03/11 - 29/03/13

Bia betik? JPJ ade tawaran 50% off ke? Or ak yg sala kire?


Tadi xde amek gmbar, so snap sat kat dalam kotak ni.. cm klaka jek.. abang jaga kotak ni muke rowk gile.. takot ai~ rambut siap ikat2..

Apetah.

Ni gambo kenangan grey eksiden dlu.. kesian beliau.. time ni kene (saye langgo orang) time pas amek stock utk butikpinkku ler nih~


Ni kene lagik, time nana tunang.. aish.. hopefully taon 2011 ni xde pape la.. Seriaw (cm ni ke eja?) tengok kete sus baru pas eksiden. Takot!

Sambung mood happy dapat lesen baru. Btw, lesen P ke lese penuh, tak buleh buat kat pejabat pos yea..

ps: thanks faris, teman akak mu yg comel ini..

^.^




4 comments:

Anonymous said...

wahhhh...congrate cik fara^___^...da pnih lehla jd pemndu berhemah...sy nie lesen tenggelam..ahaks...hope 2 no xcden 4 dis year...amin^___^

farapink said...

haha... tobat xmo eksiden.. jenoh uish~ =.='

cik S said...

cmne arr ko bleh dpt lesen dlm dok exciden manjang kui3,...tp better dari aku yg x penah ada lesen hehe tunggu drebar je la :P

adinda said...

cik fara, kul bape cik fara parking n kul bape siap...?sesak tak..?puteri_kuimas04@yahoo.com

Post a Comment

Muahhaaa~ gile a.. hari ni dapat lesen penoh ooo!!

Gile a.. sungguh tak ku sangka, akhirnya, dapat gak.. mule2 cm cuak takot la xdapat full lesen akibat sejarah eksiden beberapa kali dalam setahon. Seyes xmo eksiden lagik!

Hahha!! saya adalah sangat happy. Tabik spring pada perkhidmatan JPJ Wangsa Maju.. gile cepat servis. Rasenye, ak carik parking lagi lama dari tempoh duduk kat dalam tuh~

Tara~

Lesen baru~ woooot!!

Tapi akak ni agaknye bagi diskaun hebat kat ak.. sebabnye, rm30 je utk 2 taon. Bukan ke setaon rm30? Ak tadi dah bagi rm60, pastu die pulangkan duet ak.. xde la pulak nak check lesen tu, tarikh mati bile.. sebab dah eksited sangat~

Tengok2 kat umah:
Tempoh: 30/03/11 - 29/03/13

Bia betik? JPJ ade tawaran 50% off ke? Or ak yg sala kire?


Tadi xde amek gmbar, so snap sat kat dalam kotak ni.. cm klaka jek.. abang jaga kotak ni muke rowk gile.. takot ai~ rambut siap ikat2..

Apetah.

Ni gambo kenangan grey eksiden dlu.. kesian beliau.. time ni kene (saye langgo orang) time pas amek stock utk butikpinkku ler nih~


Ni kene lagik, time nana tunang.. aish.. hopefully taon 2011 ni xde pape la.. Seriaw (cm ni ke eja?) tengok kete sus baru pas eksiden. Takot!

Sambung mood happy dapat lesen baru. Btw, lesen P ke lese penuh, tak buleh buat kat pejabat pos yea..

ps: thanks faris, teman akak mu yg comel ini..

^.^




4 comments:

Anonymous said...

wahhhh...congrate cik fara^___^...da pnih lehla jd pemndu berhemah...sy nie lesen tenggelam..ahaks...hope 2 no xcden 4 dis year...amin^___^

farapink said...

haha... tobat xmo eksiden.. jenoh uish~ =.='

cik S said...

cmne arr ko bleh dpt lesen dlm dok exciden manjang kui3,...tp better dari aku yg x penah ada lesen hehe tunggu drebar je la :P

adinda said...

cik fara, kul bape cik fara parking n kul bape siap...?sesak tak..?puteri_kuimas04@yahoo.com

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space