Friday, June 10, 2011

SALE: 30 mei - 7 jun 2011 (Post moterm)

WOW
(tu je yang buleh cakap)..

Terima kasih atas sokongan semua.. banyak yg butikpinkku dpt jual dlm Sale yang lalu. Seyes ai tekezut. Kalo korang perasan, SALE ni bukan cm sale2 sebelumnyea.. (untuk habiskan stock)..

Tapi, ni just utk celebrate, butikpinkku on wholesale + our birthday on June..

Bukan utk tujuan riak, tapi.. we ship at least 20-40 parcels time sale.. (xbanyak pown..compare ngan shop ternama.. tapi fara ngan adek2 buat sendiri la..).. xde upah org luar.. xmampu.. T__T

fyi, fara dpt 'kecaman' dr member yg jual wholesale. seyes fara nanges teruk. sedih sgt. Kita nak maju, pown org xsuke.. aish.. tapi..

'JUST DO IT'


(fara ni pesen, kalo ade idea, akan buat je tros. kita try, xsalah kan? kalo xtry.. rugi la..)

pastu, fara dpt harga yang agak murah dr supplier. jadi, utk mereka yg suke item2 cm shawl cotton plain or shawl2 ready made (basic -yg plain or tone).. fara sgt galakkan korang bli borong.. abb jimatnye banyakkkkk~

Oh~ dan dlm Sale yg bz tuh~ sempat la kami pindah bilik~


Taraaa~!!

Kemas x? (ilustrasi je nih)..

Ni pown, maen na buat je.. pastu badan penat gile.


Ni pulok~ FREE GIFT kan?

Xsemua yang dpt.. actually, fara tempah 100pcs, yg dpt.. cuma sesi ship 1 & 2 June je..
sorry taw~

Kalo ade yang nak tempah direct... KLIK SINI.

Kalo xmo, tnggu je lah fara juai kt butikpinkku.. ok?

btw: thanks a million kat bff Noor Shuhadah & Sakiinah, yg tolong melegakan hati i yg kecamuk time dikecam hebat.

Terima kaseh yg xterinilai kt mak & famili.

Terima kasihhhhhhh (xtau la brape banyak) kt supporters butikpinkku.

mode: sangat kagum dgn kemampuan syarikat dgn modal rm230 ni =.='

chaiyok2!!





7 comments:

BEAUTY ONLINE SHOP said...

biasa la tu dik...adat niaga...da rezeki kite kn..saba je la

tity said...

huhu..dasatnye smpai kena kecam..
xpe2.. biasa lah dlm dunia niaga ni x semua senang kan. jdkan bnda tu pnglaman.. :)

Weeda said...

sape yang kecam tu..

takpe fara...ramai lagi yang sokong fara..pedulikan yang kecam fara tu..chaiyok2..

AIEN NAJIB said...

wahhhhh ..congarates akak .biaq pi org nak kata apa .jelous lettew ~ HAHA .neway ,may Allah bless (:

butikpinkku@gmail.com said...

hekhek2 tengkiu la korang... i lap u more lah~

:: teha :: said...

tape.. biar je dorg na kate ape.. butikpinkku still ada buyes dy sendiri.. yg penting kualiti nye.. =)

butikpinkku@gmail.com said...

thanks taw teha :)

Post a Comment

WOW
(tu je yang buleh cakap)..

Terima kasih atas sokongan semua.. banyak yg butikpinkku dpt jual dlm Sale yang lalu. Seyes ai tekezut. Kalo korang perasan, SALE ni bukan cm sale2 sebelumnyea.. (untuk habiskan stock)..

Tapi, ni just utk celebrate, butikpinkku on wholesale + our birthday on June..

Bukan utk tujuan riak, tapi.. we ship at least 20-40 parcels time sale.. (xbanyak pown..compare ngan shop ternama.. tapi fara ngan adek2 buat sendiri la..).. xde upah org luar.. xmampu.. T__T

fyi, fara dpt 'kecaman' dr member yg jual wholesale. seyes fara nanges teruk. sedih sgt. Kita nak maju, pown org xsuke.. aish.. tapi..

'JUST DO IT'


(fara ni pesen, kalo ade idea, akan buat je tros. kita try, xsalah kan? kalo xtry.. rugi la..)

pastu, fara dpt harga yang agak murah dr supplier. jadi, utk mereka yg suke item2 cm shawl cotton plain or shawl2 ready made (basic -yg plain or tone).. fara sgt galakkan korang bli borong.. abb jimatnye banyakkkkk~

Oh~ dan dlm Sale yg bz tuh~ sempat la kami pindah bilik~


Taraaa~!!

Kemas x? (ilustrasi je nih)..

Ni pown, maen na buat je.. pastu badan penat gile.


Ni pulok~ FREE GIFT kan?

Xsemua yang dpt.. actually, fara tempah 100pcs, yg dpt.. cuma sesi ship 1 & 2 June je..
sorry taw~

Kalo ade yang nak tempah direct... KLIK SINI.

Kalo xmo, tnggu je lah fara juai kt butikpinkku.. ok?

btw: thanks a million kat bff Noor Shuhadah & Sakiinah, yg tolong melegakan hati i yg kecamuk time dikecam hebat.

Terima kaseh yg xterinilai kt mak & famili.

Terima kasihhhhhhh (xtau la brape banyak) kt supporters butikpinkku.

mode: sangat kagum dgn kemampuan syarikat dgn modal rm230 ni =.='

chaiyok2!!





7 comments:

BEAUTY ONLINE SHOP said...

biasa la tu dik...adat niaga...da rezeki kite kn..saba je la

tity said...

huhu..dasatnye smpai kena kecam..
xpe2.. biasa lah dlm dunia niaga ni x semua senang kan. jdkan bnda tu pnglaman.. :)

Weeda said...

sape yang kecam tu..

takpe fara...ramai lagi yang sokong fara..pedulikan yang kecam fara tu..chaiyok2..

AIEN NAJIB said...

wahhhhh ..congarates akak .biaq pi org nak kata apa .jelous lettew ~ HAHA .neway ,may Allah bless (:

butikpinkku@gmail.com said...

hekhek2 tengkiu la korang... i lap u more lah~

:: teha :: said...

tape.. biar je dorg na kate ape.. butikpinkku still ada buyes dy sendiri.. yg penting kualiti nye.. =)

butikpinkku@gmail.com said...

thanks taw teha :)

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space