Friday, February 4, 2011

30 minit yang indah,

Salam,

Less than 2 hours ago, dia datang ke rumah. Tiba2 je!

Saya sangat terkejut. Tiba2 je smpai.. xde janji pon.. Tapi memang rindu gle a. Sebulan xjumpe. Beliaw datang bwak lemang n rendang.

Katenye, xplan pon nak datang..spontan.

Tu antara perangai beliau yg paling ketara n best jugak! Sukar diramal.

Tbe2 je mintak izin kat mak ku nak bawak daku ke pasar malam.. ^.^ kami pon ke pasa malam.. dating la kt pasar malam.. xsampai stengah jam pon..

Tapi best. Owh~ beliaw pkai baju melayu,, sangat segak.

Mak kate beliau da menggemok. Nta a. Ok je.. Mungkin jugak.. da lame xbersukan~ xkesa a.. cm comey je.. ngee..

Muka saya sangat *blush*

Sampai sekarang sengeh. Non-stop.

"Thanks han~ awak sangat manis.."

Love u.

End.

2 comments:

Aien Najib said...

suwit :)

farapink said...

mushi2~

Post a Comment

Salam,

Less than 2 hours ago, dia datang ke rumah. Tiba2 je!

Saya sangat terkejut. Tiba2 je smpai.. xde janji pon.. Tapi memang rindu gle a. Sebulan xjumpe. Beliaw datang bwak lemang n rendang.

Katenye, xplan pon nak datang..spontan.

Tu antara perangai beliau yg paling ketara n best jugak! Sukar diramal.

Tbe2 je mintak izin kat mak ku nak bawak daku ke pasar malam.. ^.^ kami pon ke pasa malam.. dating la kt pasar malam.. xsampai stengah jam pon..

Tapi best. Owh~ beliaw pkai baju melayu,, sangat segak.

Mak kate beliau da menggemok. Nta a. Ok je.. Mungkin jugak.. da lame xbersukan~ xkesa a.. cm comey je.. ngee..

Muka saya sangat *blush*

Sampai sekarang sengeh. Non-stop.

"Thanks han~ awak sangat manis.."

Love u.

End.

2 comments:

Aien Najib said...

suwit :)

farapink said...

mushi2~

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space