Sunday, February 20, 2011

Untuk wanita sahaja! lelaki sila jangan baca.

Gambar ni xde kne mengena langsung ngan posting.. tapi sy sangat suke gown ni..

pss.. korang yang pkai kotex, perasan x?

wrapper kotex dah baru..bukan je baru, lagi senang nak carik, lagi simple..
xde a macam dulu.. xtau ape bende yang kite carik..

btw, suke sangat gambar katun kt depan ni..(cover kotex)

all of my period days, memang pakai kotex.. sebab ia selesa compared to any other brands..
no doubt whisper agak best.. tp cam mahal la plak..

sayang duet dibuang begitu saja secara bulanan..

langsung xsuke laurier.. susah nak basuh! ade gel2 yang mengembang..
benci btol..seyes xsuke.

Berbalik tentang Kotex..

Haa.. perasan x, pads with design?


Ni ha.. (sorry xbukak),, cm x hygienic plak..

Mula2 mati2 ingatkan design tu kat area tisu2..macam was2 la nak pakai... bia btol..
selamat ke x ni, ade kaler2 plak.. kang melekat kaler2.. ape cer plak..

tapi sebab teruja sgt.. beli je la.. sekali bukak..

jeng..jeng..

la..ni mengadaptasi lampin bayi yang pkai buang tuh rupenye.. ade plak printing bunge2.. kaler2.. kat plastik..

untung ke diorang buat cmni? haha.. cm lawak gak..

tapi yang pasti sy bermood lebih baik sebab pad tu cantik.. haha.. semangat je nk pkai kan.. bengong!

betul nih.. korang try a.. xsure la kalo brand laen (pads) ade buat cmni gak.. tapi sukelah kotex buat ini macam.. likes this!

Korang yang blom try... try a.. suke!

End.

2 comments:

♥ LULU ♥ said...

cantik2!!

farapink said...

apenye yg cantik? >.<

Post a Comment

Gambar ni xde kne mengena langsung ngan posting.. tapi sy sangat suke gown ni..

pss.. korang yang pkai kotex, perasan x?

wrapper kotex dah baru..bukan je baru, lagi senang nak carik, lagi simple..
xde a macam dulu.. xtau ape bende yang kite carik..

btw, suke sangat gambar katun kt depan ni..(cover kotex)

all of my period days, memang pakai kotex.. sebab ia selesa compared to any other brands..
no doubt whisper agak best.. tp cam mahal la plak..

sayang duet dibuang begitu saja secara bulanan..

langsung xsuke laurier.. susah nak basuh! ade gel2 yang mengembang..
benci btol..seyes xsuke.

Berbalik tentang Kotex..

Haa.. perasan x, pads with design?


Ni ha.. (sorry xbukak),, cm x hygienic plak..

Mula2 mati2 ingatkan design tu kat area tisu2..macam was2 la nak pakai... bia btol..
selamat ke x ni, ade kaler2 plak.. kang melekat kaler2.. ape cer plak..

tapi sebab teruja sgt.. beli je la.. sekali bukak..

jeng..jeng..

la..ni mengadaptasi lampin bayi yang pkai buang tuh rupenye.. ade plak printing bunge2.. kaler2.. kat plastik..

untung ke diorang buat cmni? haha.. cm lawak gak..

tapi yang pasti sy bermood lebih baik sebab pad tu cantik.. haha.. semangat je nk pkai kan.. bengong!

betul nih.. korang try a.. xsure la kalo brand laen (pads) ade buat cmni gak.. tapi sukelah kotex buat ini macam.. likes this!

Korang yang blom try... try a.. suke!

End.

2 comments:

♥ LULU ♥ said...

cantik2!!

farapink said...

apenye yg cantik? >.<

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space