Wednesday, February 23, 2011

Blog Pink



Salam,

Saye di tag!

Thanks dik ninacadbury ^.^

Buat je la kan... cam best plak.. tajoknye.. blog pink kalo ade sesape yang nak join,,,
sila bace syarat2 kat blog tuan punye contest ni ha~

Ni soklan yang fara kne jawab..

Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?

Aiseymen..cam obvious la.. daku suke gile ngan pink..

personal profile (fb) name: fara pink
blog's name: pinkku celaru,,

i even have an online boutique called butikpinkku ..

taraa~


tapi sebab sebenar fara suke pink, sebab pink ni buleh di maksodkan dengan 2..
pink lembut - sifat lembot la..

try tengok pink terang? ade bran? serious attention grabber kan?
(cam logo butikpinkku -nampak sgt ak nih attention grabber) dush!

that's why i love pink..
ade 2 maksod, lembot dan garang.. cm balance lah.. life pon camtu gak..

tapi, ak tgk ciri2 warna pink - melambangkan romantik, feminin, mendorong kearah kepasrahan, penyerahan, kesempurnaan, keayuan dan kesantunan..

btol ke?

xtau a.. but seyes, pink memang best! (sila angguk)

**************************

okes.. fara tag:

1) weeda (ahahaha)

ps: harap sudi la eh.. jangan mare~

xoxo

6 comments:

Weeda said...

heee...nanti weeda wat eyh..

azryNaiN said...

thanx tag ain..nnt ain join yea..
:)

ezzatyharith said...

sy pon ske pink..follow dy :)

farapink said...

wee~

Kisah Sufi said...

datang singgah blog pink..from BPM..

Farah Shamsudin said...

i love pink too..:) sweet sangat blog adik ni..

Post a Comment



Salam,

Saye di tag!

Thanks dik ninacadbury ^.^

Buat je la kan... cam best plak.. tajoknye.. blog pink kalo ade sesape yang nak join,,,
sila bace syarat2 kat blog tuan punye contest ni ha~

Ni soklan yang fara kne jawab..

Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?

Aiseymen..cam obvious la.. daku suke gile ngan pink..

personal profile (fb) name: fara pink
blog's name: pinkku celaru,,

i even have an online boutique called butikpinkku ..

taraa~


tapi sebab sebenar fara suke pink, sebab pink ni buleh di maksodkan dengan 2..
pink lembut - sifat lembot la..

try tengok pink terang? ade bran? serious attention grabber kan?
(cam logo butikpinkku -nampak sgt ak nih attention grabber) dush!

that's why i love pink..
ade 2 maksod, lembot dan garang.. cm balance lah.. life pon camtu gak..

tapi, ak tgk ciri2 warna pink - melambangkan romantik, feminin, mendorong kearah kepasrahan, penyerahan, kesempurnaan, keayuan dan kesantunan..

btol ke?

xtau a.. but seyes, pink memang best! (sila angguk)

**************************

okes.. fara tag:

1) weeda (ahahaha)

ps: harap sudi la eh.. jangan mare~

xoxo

6 comments:

Weeda said...

heee...nanti weeda wat eyh..

azryNaiN said...

thanx tag ain..nnt ain join yea..
:)

ezzatyharith said...

sy pon ske pink..follow dy :)

farapink said...

wee~

Kisah Sufi said...

datang singgah blog pink..from BPM..

Farah Shamsudin said...

i love pink too..:) sweet sangat blog adik ni..

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space