Wednesday, April 27, 2011

FREE Shawl/ Inner setiap hari oleh butikpinkku!

SEYES xtipu!

Tiap-tiap hari 20 Mei 2011 - 20 Jun 2011 ade shawl/ inner FREE from butikpinkku.

Camne nak join?

1) be a fans of butikpinkku kat facebook.


Sila click LIKE.

******************************************

2) sepanjang 20 Mei - 20 Jun.. (mana2 hari)

Tag butikpinkku di status facebook anda, dan wish birthday butikpinkku.

Contoh: 'Happy 1st anniversary @butikpinkku ..'

Camni

|
V

*click gambar untuk paparan lebey jelas*

3) Makesure anda betul2 dah tag butikpinkku tau!

Sila inform admin butikpinkku berkenaan status anda


ATAU





4) Our admin akan drop comment pada status anda..

Contoh komen: 'entry no: 1'


*click gambar untuk paparan lebey jelas*


Using no yang ada tu, fara akan pilih secara random pemenang setiap hari.

TIADA unsur pilih kasih.


*click gambar untuk paparan lebey jelas*


Ok? So, kalau anda dah menang, tak perlu lah hantar penyertaan lagi, tapi anda boleh mintak member2 join ke.. mane lah tau, buleh menang same2..

Sila remain status tu untuk sehari.. ok?

Bagitau la kat member2, buleh menang ramai2.. Adebanyak shawl.. fara akan insert 1 shawl Italian Silk & Shawl Sateen untuk dimenangi.. Ade Shawl Tone Cotton jugak, Thai Silk..

Kalau xmenang, cubalah on the next day..

Pemenang akan di inbox.. makesure fara buleh inbox korang tau.. ^.^

14 comments:

mrsbifa said...

wah best jugak ni..boleh tarik lg ramai fans ni...huhu...
nak wat cam fara buat la..boleh ke?kikiki...
boleh bg pashmina 2 kat cust..

cik yaya said...

wah best nye.. ble strt nye ni fara?

|| ainchumel || said...

fara,i dah tag butikpinkku tu.
tapi bila check kat wall fan page tu xde pun.
cam ne?
-andy asshafiq-

el-janna said...

da bleh start skang ke

SyahirahSa'ezan said...

yeeaayy !! like it ~ ((:

cik ndak said...

cam best je diz entry??hurmm..fara bg idea kat amy wat entry baru!!hohoho

SITI SALBIAH MOHD/MOHAMAD ZAKERI AWANG said...

nk wt status 2 kt farahpink butikpinkku ke butikpinkku?

farapink said...

staus ni kat butikpinkku... fan page tau... oke?

alyaclumsy said...

nak join la :D

shigellazoster said...

boleh start da ke sis???

Ain_ Suke Senyum said...

nak joinnnnnn

MiSzy DiaN said...

mcm best hehe.. nak try :)

IntaNBerliaN said...

selagi tak menang, slagi tu blh join la kan.. mean, tak kira la dari hari pertama or sampai hari terakhir ek...?

LYnNa said...

dah wish n tag dah... sje cuba nasib...try2 je..mne tau kn kot2 bertuah.. :)

Post a Comment

SEYES xtipu!

Tiap-tiap hari 20 Mei 2011 - 20 Jun 2011 ade shawl/ inner FREE from butikpinkku.

Camne nak join?

1) be a fans of butikpinkku kat facebook.


Sila click LIKE.

******************************************

2) sepanjang 20 Mei - 20 Jun.. (mana2 hari)

Tag butikpinkku di status facebook anda, dan wish birthday butikpinkku.

Contoh: 'Happy 1st anniversary @butikpinkku ..'

Camni

|
V

*click gambar untuk paparan lebey jelas*

3) Makesure anda betul2 dah tag butikpinkku tau!

Sila inform admin butikpinkku berkenaan status anda


ATAU





4) Our admin akan drop comment pada status anda..

Contoh komen: 'entry no: 1'


*click gambar untuk paparan lebey jelas*


Using no yang ada tu, fara akan pilih secara random pemenang setiap hari.

TIADA unsur pilih kasih.


*click gambar untuk paparan lebey jelas*


Ok? So, kalau anda dah menang, tak perlu lah hantar penyertaan lagi, tapi anda boleh mintak member2 join ke.. mane lah tau, buleh menang same2..

Sila remain status tu untuk sehari.. ok?

Bagitau la kat member2, buleh menang ramai2.. Adebanyak shawl.. fara akan insert 1 shawl Italian Silk & Shawl Sateen untuk dimenangi.. Ade Shawl Tone Cotton jugak, Thai Silk..

Kalau xmenang, cubalah on the next day..

Pemenang akan di inbox.. makesure fara buleh inbox korang tau.. ^.^

14 comments:

mrsbifa said...

wah best jugak ni..boleh tarik lg ramai fans ni...huhu...
nak wat cam fara buat la..boleh ke?kikiki...
boleh bg pashmina 2 kat cust..

cik yaya said...

wah best nye.. ble strt nye ni fara?

|| ainchumel || said...

fara,i dah tag butikpinkku tu.
tapi bila check kat wall fan page tu xde pun.
cam ne?
-andy asshafiq-

el-janna said...

da bleh start skang ke

SyahirahSa'ezan said...

yeeaayy !! like it ~ ((:

cik ndak said...

cam best je diz entry??hurmm..fara bg idea kat amy wat entry baru!!hohoho

SITI SALBIAH MOHD/MOHAMAD ZAKERI AWANG said...

nk wt status 2 kt farahpink butikpinkku ke butikpinkku?

farapink said...

staus ni kat butikpinkku... fan page tau... oke?

alyaclumsy said...

nak join la :D

shigellazoster said...

boleh start da ke sis???

Ain_ Suke Senyum said...

nak joinnnnnn

MiSzy DiaN said...

mcm best hehe.. nak try :)

IntaNBerliaN said...

selagi tak menang, slagi tu blh join la kan.. mean, tak kira la dari hari pertama or sampai hari terakhir ek...?

LYnNa said...

dah wish n tag dah... sje cuba nasib...try2 je..mne tau kn kot2 bertuah.. :)

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space