Sunday, January 16, 2011

Review: Sandwich Purse

Salam,

Khamis lepas baru je dapat sandwich purse ni.. fyi, saya memang suka shopping online.. senang!

Well,, sandwich purse in hot pink ni,, harganye rm27.. FREE postage.. so far, puas hati lah~ saiz die kecik,,, comel je..

Type purse yang panjang..

Looks clean~

Bahagian depan.

Belakang: plain je,, so,, tambah la bunge siket.. yang mcm fara jual rm4 tu..


Ni bahagian dalam..


simple je.. xsesuai untuk mereka yang suka kumpul kad..
very light.. senang nak bawak.. suke sangat..

Owh~ tu duet bath yang enchek rj bg saye masa beliau pegi siam dulu..

Purse ni ade banyaaaakkk sangat color~ ade 13 color..

Kalo nak tengok lagi,, tengok kat album ni..

Buleh beli kat cik Aryn Salleh ^^

Sekian..

ps: ini bukan iklan berbayar.. tp sebab suke sangat ngan purse ni~ sbb tu la tulis kat sini..


2 comments:

::..mis♥nana..:: said...

purse yg aku idamkan..hahha..mau kale biruu....adiahkan kat aku fara...

farapink said...

haha..ngade ko.. ko kan tokey besar.. pegi beli sndri..

Post a Comment

Salam,

Khamis lepas baru je dapat sandwich purse ni.. fyi, saya memang suka shopping online.. senang!

Well,, sandwich purse in hot pink ni,, harganye rm27.. FREE postage.. so far, puas hati lah~ saiz die kecik,,, comel je..

Type purse yang panjang..

Looks clean~

Bahagian depan.

Belakang: plain je,, so,, tambah la bunge siket.. yang mcm fara jual rm4 tu..


Ni bahagian dalam..


simple je.. xsesuai untuk mereka yang suka kumpul kad..
very light.. senang nak bawak.. suke sangat..

Owh~ tu duet bath yang enchek rj bg saye masa beliau pegi siam dulu..

Purse ni ade banyaaaakkk sangat color~ ade 13 color..

Kalo nak tengok lagi,, tengok kat album ni..

Buleh beli kat cik Aryn Salleh ^^

Sekian..

ps: ini bukan iklan berbayar.. tp sebab suke sangat ngan purse ni~ sbb tu la tulis kat sini..


2 comments:

::..mis♥nana..:: said...

purse yg aku idamkan..hahha..mau kale biruu....adiahkan kat aku fara...

farapink said...

haha..ngade ko.. ko kan tokey besar.. pegi beli sndri..

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space