Monday, January 10, 2011

Saye mau lens!! (Contest: Jelingan Manja)

Salam,

Ini adalah entry berkait dgn contest yea~ ceritanye.. cenggini~ alkisah.. saya ditag oleh "mrs.bifa".. layankan aje lah~ untung2 dapat lens free kan??

Jadik.. sy mempertaruhkan..

ini gambo.. jelingan manja bersama si dia tersayang.. semasa di rumah keluarga beliau~

ahaks!! (konsep malo0 tapi mau~)


Nie syarat-syaratnya:

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.

ps: sesape yg nak masok.. buleh click ini link (gambo bwah ni ha..)



oooo~~~harap2 menang lense.. wahahhaa~ geo lens memang best oo!!

dah.end. hmm.. mau tag chinta qaseh & zairiaziz..

2 comments:

Bulan said...

thanks join dear ;)
terjah!

farapink said...

^^

Post a Comment

Salam,

Ini adalah entry berkait dgn contest yea~ ceritanye.. cenggini~ alkisah.. saya ditag oleh "mrs.bifa".. layankan aje lah~ untung2 dapat lens free kan??

Jadik.. sy mempertaruhkan..

ini gambo.. jelingan manja bersama si dia tersayang.. semasa di rumah keluarga beliau~

ahaks!! (konsep malo0 tapi mau~)


Nie syarat-syaratnya:

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.

ps: sesape yg nak masok.. buleh click ini link (gambo bwah ni ha..)



oooo~~~harap2 menang lense.. wahahhaa~ geo lens memang best oo!!

dah.end. hmm.. mau tag chinta qaseh & zairiaziz..

2 comments:

Bulan said...

thanks join dear ;)
terjah!

farapink said...

^^

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space