Wednesday, January 19, 2011

Review: Shawl Subang (My fav of all)

Salam,

Baca tajuk pun dah tau kan.. ni post psal ape..

Ini shawl subang..feveret fara antara semua shawl..

Kenapa?

1) Cun!
2) Xpayah gosok!
3) Material sangat selesa.. sangat2 selesa.
4) X payah guna pin (sebab selalu hilang kan pin)
5) ade pemberat yang cun.. oh, suka!




Ini shawl subang yang 1st.. pemberat die.. memang berat betul.. kalo ketuk penjenayah.. confirm pengsan!


Ni pon shawl subang gak.. dengan tokey "kedaicikjan" yang jual korean dress yg lawa2.. x-opis mate yang berjiwa enchek crab seperti daku..


Owh..ini lagii.. pepel ni sangat lawaaa~~~

Daann... jeng2.. ni cara2 pkai shawl subang..





Pastu... rmai jugak blogger yang buat review ttg shawl subang ni ha


Not bad, huh?

Ni laen2 koleksi shawl subang.. ^.^

Felt flower yang comel tu.. ade kt sni.. click here!

Biasenye,, akan pkai ngan inner panjang @ inner awning.. inner ctton biasa pon best gak~ ^^

Ahaa.. dah..

End.





5 comments:

Puteri Zaza said...

zaza pon suka shawl subang neh..teringat masa mula2 pakai owg tgk cam kita ni alien ja...haha

butikpinkku@gmail.com said...

blk kg,, rmpai org puji ape.. he.. suke..

Cikjan said...

suka jugak shawl subang.. dan inner pjg.. akan diorder soon.. ;)

♥ LULU ♥ said...

wah..ada link blog lulu la..
hehe..shawl memang best and gojes!

butikpinkku@gmail.com said...

he.. lulu~ thanks tau buat review.. kalo ae bwat post lgik.. bgtau la.. fara buleh post kt fanpage.. ^^

Post a Comment

Salam,

Baca tajuk pun dah tau kan.. ni post psal ape..

Ini shawl subang..feveret fara antara semua shawl..

Kenapa?

1) Cun!
2) Xpayah gosok!
3) Material sangat selesa.. sangat2 selesa.
4) X payah guna pin (sebab selalu hilang kan pin)
5) ade pemberat yang cun.. oh, suka!




Ini shawl subang yang 1st.. pemberat die.. memang berat betul.. kalo ketuk penjenayah.. confirm pengsan!


Ni pon shawl subang gak.. dengan tokey "kedaicikjan" yang jual korean dress yg lawa2.. x-opis mate yang berjiwa enchek crab seperti daku..


Owh..ini lagii.. pepel ni sangat lawaaa~~~

Daann... jeng2.. ni cara2 pkai shawl subang..





Pastu... rmai jugak blogger yang buat review ttg shawl subang ni ha


Not bad, huh?

Ni laen2 koleksi shawl subang.. ^.^

Felt flower yang comel tu.. ade kt sni.. click here!

Biasenye,, akan pkai ngan inner panjang @ inner awning.. inner ctton biasa pon best gak~ ^^

Ahaa.. dah..

End.





5 comments:

Puteri Zaza said...

zaza pon suka shawl subang neh..teringat masa mula2 pakai owg tgk cam kita ni alien ja...haha

butikpinkku@gmail.com said...

blk kg,, rmpai org puji ape.. he.. suke..

Cikjan said...

suka jugak shawl subang.. dan inner pjg.. akan diorder soon.. ;)

♥ LULU ♥ said...

wah..ada link blog lulu la..
hehe..shawl memang best and gojes!

butikpinkku@gmail.com said...

he.. lulu~ thanks tau buat review.. kalo ae bwat post lgik.. bgtau la.. fara buleh post kt fanpage.. ^^

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space